Zovu je i ‘Božiji dar’: Šta će vam se dogoditi ako pojedete jedan list čuvarkuće?

Čuvarkuća je veoma zdrava. Čak je jedan njen list dobar za vaše zdravlje. Uzmete svježi list, operete, skinete malo kožice i pojedete. To će dobro djelovati na vaš imunitet. Čuvarkuća vam može poslužiti kod raznih stanja. Npr. kurje oko ćete izliječiti za par dana.
Dovoljno je samo da uzmete malo čuvarkuće i stavite na kurje oko. Ostavite preko noći i tako par dana. Već sutradan će se kurje oko smanjiti. Probajte i bićete zadovoljni dobijenim rezultatima. Ono što je još dobro kod čuvarkuće jeste to što se ona lako uzgaja.
Samo je posadite u saksiju i održavate. Čuvarkuća će pomoći i kod problema ženskog reproduktivnog trakta. Uzmete čuvarkuću, isječete, očistite, pomiješate sa medom. Ostavite u staklenoj tegli na hladnom mjestu. Uzimate po jednu plastičnu kašiku prije obroka na pola sata.
Konzumacija mjesec do dva, a onda pauza. Na ovaj način ćete ojačati imunitet, ali se izliječiti cista i mioma. Probajte i riješit ćete mnoge probleme. Ciste i miomi će nestati. Prirodni lijekovi su veoma korisni i mogu vam pomoći kod liječenja raznih bolesti. Zato se informišite o njima.

Zovu je i ‘Božiji dar’: Šta će vam se dogoditi ako pojedete jedan list čuvarkuće? Zovu je i ‘Božiji dar’: Šta će vam se dogoditi ako pojedete jedan list čuvarkuće? Reviewed by Admin on siječnja 03, 2020 Rating: 5

Nema komentara:

Pokreće Blogger.