Mnogima je jetra puna otrova i debljaju se: Sa 0vim napitkom u potpunosti je očistite za 72 sata !!

Kada je jetra puna otrova i vi se debljate, ovaj napitak će vam pomoći…U našim člancima često donosimo neki prirodni lijek. Prirodni lijekovi su dosta učinkoviti i mogu pomoći kod brojnih bolesti. Pa čak i bolje od klasičnih.
Ovdje vam donosimo prirodni lijek koji ima anibakterijsko, antigljivično, antikancer0geno dejstvo. Pored toga će ojačati vaš imunitet i ubiti ćelije ra.ka. Također će očistiti i vaš organizam od toksina. Pomoći će i kod problema sa jetrom.
Naravno, pored konzumacije lijeka, potrebno je i da pazite šta jedete. Nemojte da jedete masnu i puno slanu hranu, te izbjegavajte alkoh0l. Otiđite i kod ljekara da provjerite stanje.
Ovaj prirodni lijek će očistiti vašu jetru, ali je bitno da se pored toga zdravo hranite. Potrebni sastojci: 1 šоlја isjеckаnоg peršuna, 5 stabljika celera, voda(otprilike 6 šоlја ), 3limuna.
Sastojke očistite, sameljite i stavite u vodu. Pijte dva do 3 puta dnevno na prazan stomak (može i pola sata prije obroka). Radite tako 2 dana, a onda napravite pauzu od 7, pa opet ponovite. Vidjet ćete kako ćete se osjećati bolje. Primjetit ćete značajno poboljšanje. Naravno, posjetite i ljekara kako biste bili sigurni o čemu je riječ.

Mnogima je jetra puna otrova i debljaju se: Sa 0vim napitkom u potpunosti je očistite za 72 sata !! Mnogima je jetra puna otrova i debljaju se: Sa 0vim napitkom u potpunosti je očistite za 72 sata !! Reviewed by Admin on siječnja 03, 2020 Rating: 5

Nema komentara:

Pokreće Blogger.