Beskućniku je davao novac svaki dan i razgovaroa s njim dok ovaj nije nestao bez traga – godinama ništa nije čuo o njemu, a onda mu je nepoznati muškarac na ulici prišao i napravio iznenađenje života !!

Mladić koji je, u početku, imao 16 godina, sprijateljio se s beskućnikom kojem je pružio dopusnicu svaki put kada je kucao na tržnici ispred koje je beskućnik stajao ili sjedio. Činio je to neko vrijeme i svaki put kad je u očima beskućnika vidio veliku zahvalnost. I iako se njihova veza ponavljala gotovo svaki dan, njih dvoje nisu postali baš prijatelji.
Nisu puno razgovarali, ali mladić je saznao da beskućnik ima PTSP i da je pobjegao od svoje porodice, jer je uvijek imao osjećaj da tamo ne pripada. Ljudi koji su radili na tržnici ispred koje je sjedio beskućnik promatrali su što se događa između njih dvojice svaki dan, pa su jednom mladiću, kad je zaboravio novčanik, dali sve što treba i bez novca, i zahvalili su mu na svemu tome što nesebično čini za beskućnika
Jednog dana mladić na svom mjestu nije pronašao beskućnika, svaki put ga je tražio, ali ovog više nije bilo. Mladić je u međuvremenu otišao na studij, a nakon što se nekoliko godina vratio u rodni grad dok je razgovarao s prijateljem u kafiću, prišao mu je čovjek u novom odjelu i pitao ga može li ga se sjećati. Mladić je pogledao dobro njegovanog muškarca u skupoj odjeći i nakon nekoliko minuta prepoznao je beskućnika koji već nekoliko godina nije čuo ništa o njima. Muškarac je bio na rubu suza kad je ugledao mladića, a zatim mu je rekao što mu se u međuvremenu dogodilo i koje je odluke donio.

Beskućniku je davao novac svaki dan i razgovaroa s njim dok ovaj nije nestao bez traga – godinama ništa nije čuo o njemu, a onda mu je nepoznati muškarac na ulici prišao i napravio iznenađenje života !! Beskućniku je davao novac svaki dan i razgovaroa s njim dok ovaj nije nestao bez traga – godinama ništa nije čuo o njemu, a onda mu je nepoznati muškarac na ulici prišao i napravio iznenađenje života !! Reviewed by Admin on siječnja 03, 2020 Rating: 5

Nema komentara:

Pokreće Blogger.