Udario brat na brata: Vojin Ražnatović opet isprozivao Veljka, a mnogi ostali u šoku kada su saznali šta je razlog !!

Prije nekoliko dana objavljeno je da je srpski bokser i sin pjevaljke Cece Ražnatović u Banjaluci i u svom osmom profesionalnom meču pobijedio mađarskog boksera Andrasa Čomora, kojeg je nokautirao u osmoj rundi, a Veljko je došao s pjesmom “Dogodine u Prizren”. i zbog načina na koji se pojavio na ringu zvao ga je brat, odnosno sin Arkana, Vojin Ražnatović, koji mu je rekao da treba ići u prsten zamotan u zastavu Kraljevine Crne Gore i tako odati počast korijenima svog oca, i Vojin je to objavio i na društvenim mrežama:
Trebao se sjetiti da je njegov otac Srbin iz Crne Gore i omotao zastavu Kraljevine Crne Gore oko sebe, kad je izašao u ring i pokazao solidarnost sa svojim narodom koji je prolazio kroz neka od najtežih vremena u novijoj povijesti ”, bile su Vojinove riječi s koga je vrijeđao svog polubrata, ali se u međuvremenu osvrnuo i na tešku situaciju koja se događa u Crnoj Gori, a uz jednu fotografiju napisao je i „Zna se gdje su Ražnatovićevi. Korijeni nisu na prodaju. Uvijek uz svoje ljude “, napisao je uz hashtag #SrpskaSparta.
Da budem iskren, Veljko je dao jednu izjavu prije utakmice, baveći se situacijom u Crnoj Gori zbog mnogih kontroverznih zakona o slobodi religije i vjerovanja koji su mnogi potpisali, pa je Veljko neposredno prije utakmice objavio fotografiju Vuka Karadžića. i Nikola Tesla, a uz fotografiju je napisao: ‘Ja sam Crnogorac i ponosan sam na to’.

Udario brat na brata: Vojin Ražnatović opet isprozivao Veljka, a mnogi ostali u šoku kada su saznali šta je razlog !! Udario brat na brata: Vojin Ražnatović opet isprozivao Veljka, a mnogi ostali u šoku kada su saznali šta je razlog !! Reviewed by Admin on siječnja 03, 2020 Rating: 5

Nema komentara:

Pokreće Blogger.