RECEPT ZBOG KOJEG FARMACEUTSKE KOMPANIJE GUBE MILIONE: ČISTI JETRU, SMANJUJE HOLESTEROL, LIJEČI MALOKRVNOST I SPRJEČAVA RAK!

Cvekla je veoma zdrava i zato je trebate jesti ili piti njen sok. Možda vam s eukis ne sviđa, ali to nije bitno u poređenju sa prednostima koje nosi. Ako baš ne možete popiti samu cveklu, onda dodajte jabuku koja će ublažiti njen ukus.
Cvekla jača imunitet, popravlja krvnu sliku, čisti organizam i ubija ćelije raka.
Liječenje raka:
Izuzetno je moćna u liječenju raka i sprječavanju istog. Ako se malo informišete, pronaći ćete informacije o doktoru Gersonu koji je prirodnim sokovima liječio pacijente oboljele od raka.Mnoge je izliječio, iako su umirali. U većini slučajeva je koristio sok od cvekle. Bogata je vitaminima, vlaknima mineralima i ostalim bitnim sastojcima.
Čišćenje jetre:
Baš zbog tih sastojaka koje sadrži, cvekla je odlična za jetru, čisti je i poboljšava njenu funkciju.
Upale:
Zbog vitamina koje sadrži, odlična je u liječenju i sprječavanju upala. Popravlja krvnu sliku i zato se preporučuje anemičnim osobama.
Trudnoća:
Preporučuje se njena konzumacija u trudnoći jer zbog svojih sastojaka sprječava nastanak defekata kod djece. Naravno, konzumacija u normalnim količinama.
Bogata je kalijem i zato je dobra za srce. Smanjuje visok nivo holsterola u krvi i krvni pritisak. Dobra je i za crijeva, te spriječava zatvor.  novi.ba

RECEPT ZBOG KOJEG FARMACEUTSKE KOMPANIJE GUBE MILIONE: ČISTI JETRU, SMANJUJE HOLESTEROL, LIJEČI MALOKRVNOST I SPRJEČAVA RAK! RECEPT ZBOG KOJEG FARMACEUTSKE KOMPANIJE GUBE MILIONE: ČISTI JETRU, SMANJUJE HOLESTEROL, LIJEČI MALOKRVNOST I SPRJEČAVA RAK! Reviewed by Admin on siječnja 03, 2020 Rating: 5

Nema komentara:

Pokreće Blogger.