Prodavala gaće i čarape na pijaci od jutra do mraka: Ovo su pojedine pjevačice radile prije nego li su postale popularne- Glamuru ni traga !!!

Neki današnji pjevači, koji su danas u ne tako dalekoj prošlosti sjajili i palili našu emisiju, bili su daleko od pažnje i glamura, a većina ih je bila potpuno anonimna i obavljala obične poslove, tako da je, na primjer, danas vrlo popularna Milica Pavlović. , koja je postala poznata u Zvezdama velikog, radila je u tiskari, a i sama je u više navrata priznala da je u to vrijeme radila najgore i najteže poslove u tiskari. Nosila je kutije, lijepila naljepnice, a kasnije je radila na vrpci, a od prve plaće na tom poslu obnavljala je kuhinju svojih djedova u kući.
Pjevačica Marina Tadić radila je razne poslove prije nego što je postala pjevačica, pa je neko vrijeme radila na radiju, nakon čega je prodavala slike, a o tom je razdoblju Marina novinarima rekla sljedeće:

“Nikad me nije bilo neugodno raditi, dok mnogi moji prijatelji imaju. Slučajno sam jednog dana primio poziv čovjeka koji godinama svira u Valjevu da mu se pridružim i započnem pjevati. Glazba je zaista započela kao zabava, ali, pomalo, to je 12 godina iza mene. ”
Pjevačica Goga Sekulić također je radila na radiju prije nego što je počela pjevati, a to je bilo prije otprilike 25 godina, a kako kaže, imala je emisiju koja je započela u osam navečer i trajala do ponoći, te da je jako slušao u to vrijeme. Njena kolegica Nadica Adamov, kako su otkrili novinari, radila je prije nego što je radila kao pjevačica na tržnici na kojoj je imala šalter, i rekla da je radila od jutra do mraka, prodavala je hlače i čarape

Prodavala gaće i čarape na pijaci od jutra do mraka: Ovo su pojedine pjevačice radile prije nego li su postale popularne- Glamuru ni traga !!! Prodavala gaće i čarape na pijaci od jutra do mraka: Ovo su pojedine pjevačice radile prije nego li su postale popularne- Glamuru ni traga !!! Reviewed by Admin on siječnja 04, 2020 Rating: 5

Nema komentara:

Pokreće Blogger.