Karleuša ponizila kandidatkinju zbog njene debljine, Saša Matić je spasio i sebi uzeo – Jelena odbrusila žestoko, Sale ima senzor za…

Kristina Malićević (17) dolazi iz Knjaževca. Predstavila se pjesmama “Zar je svemu kraj” Verice Šerifović i “Opatica” Biljane Marković. Već se natjecala u prošloj sezoni, bila je u ekipi Ane Bekute i stigla je do trećeg kruga.
Prvo “da” dobila je od Saše Matića. Marija Šerifović izjavila je da je bila dobra u pjevanju majčine pjesme, a Ana Bekuta je rekla da ju je pojela trema.
Oglasi
Završila je emisiju s pet potencijalnih “da”. Marija je dala glas jer je htjela pohvaliti nekoga tko je mlad i odabrao je tako težak program.
“Međutim, metež koji te preplavi, ne možeš kontrolirati grlo”, rekla je Marija, povukavši podršku.
Budući da je Džordž također rekao “da” Saši Popoviću, zanimalo ga je što će učiniti s tipičnim nacionalističkim kandidatom.
“Ako se odluči za mene, vidjet ćete u drugom krugu”, rekao mu je, a zatim se okrenuo Kristini.
– Prva pjesma je presudila – i dala “da” ostajući u mentorskoj trci.
Kandidat je za svog mentora odabrao Matića, a Karleuša je imala savjet za nju.
– Dopustite da vam kažem, lutko, da Saša Matić ima najjači i najtačniji senzor za dobre ribe. Stoga morate izgubiti nešto kilograma, jer volite te kratke suknje i imate te simpatične noge. Stavite u red i vježbajte puno da izgubite trijem.

Karleuša ponizila kandidatkinju zbog njene debljine, Saša Matić je spasio i sebi uzeo – Jelena odbrusila žestoko, Sale ima senzor za… Karleuša ponizila kandidatkinju zbog njene debljine, Saša Matić je spasio i sebi uzeo – Jelena odbrusila žestoko, Sale ima senzor za… Reviewed by Admin on siječnja 05, 2020 Rating: 5

Nema komentara:

Pokreće Blogger.