Krenuo Na Snimanje Zvezde Granda: Stradao Poznati Pjevač, Direktor Granda Saopštio Loše Vijesti !!

KAD JE RIJEČ O NJEGOVOM ZDRAVLJU, AMAR JAŠARSPAHIĆ GILE NIKAKO NEMA SREĆE.
Cijelu prošlu godinu je prikovan za bolničku postelju, a taman kad se oporavio, doživio je saobraćajnu nesreću da bi nakon toga prije koncerta koji je trebao održati u Makedoniji i izvrnuo nogu.
Bio je u gipsu preko dva mjeseca, a ni 2019.godina mu ne ide u nekom lijepom pravcu.
Popularni pjevač iz BiH, trebao je doći i na snimanje Grandovog specijala, ali mu se desila nezgoda na putu prema Beogradu, dobio je lakše tjelesne povrede prema posljednjim informacijama.
Ako niste znali, Gile je jedva izvukao živu glavu prije tri godine, kad se sa svojim automobilom prevrnuo, poznat je inače i po svojim izuzetnim vokalnim sposobnostima koje su javnost širom regije oduševljavale. Poznat je inače i po razuzdanom duhu, možemo reći kako je on bosanska verzija Darka Lazića.
A mi se nadamo da će se smiriti Amar Jašarspahić Gile, koji je inače i pred razvodom od svoje supruge, jer ju je navodno varao.
Gile je inače pobijedio na Zvezdama Granda prije šest godina, kad je odnio ubjedljivu pobjedu ispred svoje konkurencije, a tako je otvorio i put ostalim takmičarima iz BiH koji su dominirali godinama nakon što je on odnio pobjedu

Krenuo Na Snimanje Zvezde Granda: Stradao Poznati Pjevač, Direktor Granda Saopštio Loše Vijesti !! Krenuo Na Snimanje Zvezde Granda: Stradao Poznati Pjevač, Direktor Granda Saopštio Loše Vijesti !! Reviewed by Admin on siječnja 05, 2020 Rating: 5

Nema komentara:

Pokreće Blogger.