ZET NEDE UKRADEN ISTETOVIRAO NJENO IME, PUNICA JE PREPONOSNA, KAD GA VIDITE SVE ĆE VAM BITI JASNO: Kakav frajer, a tek da vidite pjevačicinu kćerku!


Pored kćerke Jelene koja je Nedin veliki ponos i sreća, te unučića Aleksandre, Nede i Dušana, pjevačicinu porodicu svakako čini i zet Predrag Mlinović. On toliko voli i poštuje poznatu taštu da je na ruci istetovira njeno ime i prezime.
Interesantno je da je Nedina kćerka Jelena zadržala prezime oca, Nedinog bivšeg muža Milana Bilbije, pa na njega dodala muževljevo.
Jelena je, inače, i danas velika ljepotica, a mnogi kažu da je to povukla na majku. 
neda
foto: Instagram
“Moja želja, kao svake normalne žene, pogotov razvedene, je da vidi sretno dijete, kako ima svoju porodicu”, rekla je jednom prilikom Neda govoreći o svojoj nasljednici. 
Nedina kćerka je direktor marketinga i vlasnica salona za uljepšavanje u Beogradu, a njen suprug je vlasnik dečije igraonice. Porodica živi zajedno sa pjevačicom u stanu. 
80560022-109015147150646-8880591624497927022-n
foto: Instagram
“Sreća je da imamo veliki stan toliko da moramo da se dozivamo telefonima i da pišemo poruke jedni drugima, tako da mama uvijek može da se izoluje i odmori. Međutim, ona to rijetko radi. Moja majka ima energiju kao niko, ima snagu zmaja na sceni, a kod kuće je nježna baka unucima”, rekla je Jelena prošle godine.

ZET NEDE UKRADEN ISTETOVIRAO NJENO IME, PUNICA JE PREPONOSNA, KAD GA VIDITE SVE ĆE VAM BITI JASNO: Kakav frajer, a tek da vidite pjevačicinu kćerku! ZET NEDE UKRADEN ISTETOVIRAO NJENO IME, PUNICA JE PREPONOSNA, KAD GA VIDITE SVE ĆE VAM BITI JASNO: Kakav frajer, a tek da vidite pjevačicinu kćerku! Reviewed by Admin on siječnja 05, 2020 Rating: 5

Nema komentara:

Pokreće Blogger.