Marija daje pola miliona eura za poklon svojoj majci Verici: Pjevačica odlučila da svoju majku obori sa nogu i evo šta joj kupuje (FOTO) !!

Popularna pop pjevačica Marija Šerifović svakako može da bude veoma zadovoljna sa godinom na izmaku jer je napravila nekoliko veoma zapaženih koncerata u velikim sportskim halama, za koje se tražila karta više, a i cijelu godinu je radila koncerte širom regije, tako da je i njena zarada više nego dobra. Na sve to se još treba i dodati njen angažman u Zvezdama Granda, tako da Marija može samo poželjeti da joj sljedeća godina bude uspješna poput ove na odlasku i ona će biti sasvim zadovoljna

Zbog svega toga Marija je odlučila, kako navode neki izvori bliski pjevačici da obraduje svoju majku Vericu u Novoj godini, tako što razmišlja da joj kupi stan u elitnom dijelu Beograda, a priča se da se radi o četverosobnom stanu koji ima odličan pogled na rijeke i koji košta 500.000 eura, a izvor blizak Mariji je rekao ljudima iz medija i ove stvari:
“Marija je svjesna da se Verica svojevremeno mučila na romskim svadbama i da je svaki dinar uložila u nju i njeno obrazovanje. Zna i da se mučila s mužem Rajkom i da joj nije bilo lako, ali je pored svega uspjela da je izvede na pravi put i da joj priušti najbolje škole i lijepo djetinjstvo. Zato Marija i kupuje luksuzni stan u kome će Verica da se baškari, a svakako će nekretnina ostati Mariji. Uostalom, to je danas najbolje uložen novac. Marija je često na relaciji Amerika-Srbija, tako da joj odgovara da Verica bude u stanu, ali svakako joj je glavni cilj da je usreći i da joj priušti samo najbolje, čak je rekla: “Moja Verica zaslužuje u zlato da je kujem! Da nije bilo Verice, ja nikada ne bih danas bila ovo što sam postala”

Marija daje pola miliona eura za poklon svojoj majci Verici: Pjevačica odlučila da svoju majku obori sa nogu i evo šta joj kupuje (FOTO) !! Marija daje pola miliona eura za poklon svojoj majci Verici: Pjevačica odlučila da svoju majku obori sa nogu i evo šta joj kupuje (FOTO) !! Reviewed by Admin on siječnja 04, 2020 Rating: 5

Nema komentara:

Pokreće Blogger.