Imao sam nogu punu varikoznih vena i liječnik mi je rekao DA ĆE RAJČICA KORIŠTENA NA OVAJ NAČIN TO RIJEŠITI!!

Liječenje varikoznih vena na vrijeme sprečava razvoj flebitisa. Flebitis se naziva totalna opstrukcija vene. Ova bolest posljedica je postojanja ugruška u krvi koji je smješten u veni. Ako se ugrušak usmjeri u plućnu cirkulaciju, izaziva plućnu emboliju. Otuda je važnost liječenja varikoznih vena prije nego što dovedu do ozbiljnijih situacija.
Danas predlažemo liječenje, protiv varikoznih vena, ekonomskog i prirodnog. Trebat će vam samo zelena ili crvena rajčica, ona koju prvo dobijete. Ovaj je lijek vrlo popularan i putuje s generacije u generaciju da nam pomogne.
Rajčice za liječenje varikoznih vena.
Sva su svojstva rajčice vrlo dobro poznata i koliko je korisna za naše zdravlje. Međutim, možda ne znate njegovu uporabu u liječenju varikoznih vena. U ovom slučaju ljekovita svojstva proizlaze iz njihovih sjemenki: sadrže kiselu tvar koja djeluje slično kao aspirini. Oni su antikoagulansi i ukapljuju krv. Osim toga, flavonoidi koji su vlasnici rajčice pomažu jačanju krvnih žila.
Sa zelenim rajčicama:
„Vrlo dobro operite nekoliko zelenih rajčica. Zrele su rajčice, ali boja im je zelena.
Izrežite ih na kriške oko 0,5 cm.
Možete li si priuštiti ove delicije?
  • kriške rajčice na varikozne vene i na „pauke” (kapilarna mreža koja ima oblik pauka).
    “Možete zavojiti to područje kako bi zadržali kriške rajčice.
    “Nakon nekog vremena počet ćete škakljanje.” Tada će vene početi lagano gorjeti, a zatim uklonite zavoje.
    -Sperite područje hladnom vodom.
  • Ponavljajte ovaj tretman pet puta dnevno. Nakon dva tjedna primijetit ćete rezultate u svom tijelu. Ublažit će osjećaj pečenja, oticanje i, malo po malo, varikozne vene će nestati.
S crvenim rajčicama:
Za razliku od prethodnog tretmana, ovaj se provodi tijekom cijele noći.
-Prije spavanja operite rajčicu i narežite ih na kriške, kao što je objašnjeno u prethodnom tretmanu.
-Stavite ih na varikine i pričvrstite zavojima.
  • Trebali biste pustiti da kriške djeluju 4 sata.
  • Nakon tog vremena, kriške morate promijeniti i zamijeniti ih novim. Kad to učinite, ostavite da djeluje 4 sata i tako dalje dok ne morate ustati.
  • Radite ovaj tretman svake večeri.
Neki savjet:
Imajte na umu da, ako želite da se simptomi smanje, potrebno je zajedno s njima i bilo kojim drugim liječenjem pratiti zdravu i uravnoteženu prehranu.
  • Jedite hranu bogatu Omega3 i Omega6: Tijelo ne proizvodi ova esencijalna ulja, pa ih dodajte svojoj prehrani. Omega3 pomaže fleksibilnost vena i djeluje protuupalno. Omega6 sprečava srčane bolesti, snižava krvni tlak i sprečava stvaranje ugrušaka u krvi. Hrana koju imaju su: sardine, inćuni, bakalar, morski plodovi, orasi, suncokretovo ulje i sezamove sjemenke.
-Prvi selen: antioksidans je koji sprečava otvrdnjavanje tjelesnih tkiva i održava elastične vaskularne zidove. Nalazi se u orasima, krastavcima, gljivama, jajima i pivskom kvascu.
-Hrana s vitaminom E: Vitamin E poboljšava cirkulaciju i oksigenaciju krvi, istovremeno sprečavajući i razrjeđujući krvne ugruške. Ima ga u mliječnim, bijelim mesima, orasima, šparogama, peršinu, bučama, rajčici, maslinama od cjelovitih žitarica i kivijama.

Imao sam nogu punu varikoznih vena i liječnik mi je rekao DA ĆE RAJČICA KORIŠTENA NA OVAJ NAČIN TO RIJEŠITI!! Imao sam nogu punu varikoznih vena i liječnik mi je rekao DA ĆE RAJČICA KORIŠTENA NA OVAJ NAČIN TO RIJEŠITI!! Reviewed by Admin on siječnja 03, 2020 Rating: 5

Nema komentara:

Pokreće Blogger.