Danas ih rijetko možete vidjeti zajedno – niste ni slutili da je ona supruga Đorđa, koji je inače u žiriju Zvezda granda !!

Nakon što je na njegovom mjestu Aca Lukas proveo nekoliko godina kao član žirija Zvezda Granda, došao je Đorđe David koji je itekako uspješno zamijenio Lukasa i donio jednu novu dimenziju u serijalu najgledanijeg muzičkog takmičenja, Zvezdama Granda.
Produkcija je javnosti tad ubrzo otkrila da će Đorđe David zamijeniti Acu Lukasa, mnogi su bili skeptični, mnogi su se radovali, ali je bilo više onih koji su sumnjali u to pošto jedan roker dolazi na jedno takvo takmičenje.
I sam Đorđe je bio skeptičan, nije znao kako će se snaći u ulozi koju mu je dodijela produkcija, posebno uzimajućši u obzir da je prošle godine Saša uveo da će kandidati imati mentore u vidu članova žirija. Kada je sve sagledano, Đorđe je imao itekako veliki uspjeh na tom polju.
Kad je riječ o njegovom životu privatnom, o tome se jako malo zna, poznato je svima da je on u sretnom braku nekoliko godina, da sa svojom suprugom ima kćerku, kojoj je tek 4 godine, a on je dobio nju u 50.godini života.
Njegova supruga je itekako privlačna žena, a mnogi nisu imali pojma to, ona je odlična za svoje godine. Đorđe David nikada nije svoju ženu isticao, pogotovo što je stariji od nje još uvijek, i ona izgleda mnogo privlačno. Ali i Đorđe David izgleda muževno mlađim djevojkama iako ima toliko godina, on dominira baš kao u zlatno doba svoje muzičke karijere.
Evo kako izgleda ovaj sretan par:

Danas ih rijetko možete vidjeti zajedno – niste ni slutili da je ona supruga Đorđa, koji je inače u žiriju Zvezda granda !! Danas ih rijetko možete vidjeti zajedno – niste ni slutili da je ona supruga Đorđa, koji je inače u žiriju Zvezda granda !! Reviewed by Admin on siječnja 05, 2020 Rating: 5

Nema komentara:

Pokreće Blogger.