Kad vidite šta estradne zvijezde voze, neće vam dobro biti – Lepa Brena ima auto za svaku priliku, a Draganin vozni park iznosi 3,5 miliona eura ¨!!

Činjenica je da većina pjevača s domaće zabavne scene zarađuje veliko i može se pohvaliti da doista žive na visokom stopalu, životnom standardu na kojem bi većina ljudi odmah zavidjela. Međutim, u našem današnjem članku donosimo vam ono što slavne osobe vole trošiti svoj novac na najskuplje igračke na svijetu – automobile.
Naime, najveći obožavatelj skupih automobila na izložbi je bez ikakve sumnje Dragana Mirković, a njen vozni park inače doseže cifru od tri i pol milijuna eura. Posjeduje automobile Ferrarija, Lamborghinija, Rolls-Roycea, Mercedesa i mnogih drugih. Isto tako, najveći obožavatelji četverotočkaša na našim prostorima su Lepa Brena i Saša Popović.
Što se tiče Lepe Brene, ona ima automobile za svaku priliku u svom automobilu, kao i u svom ormaru, pa pazite gdje će se pojaviti s kojim automobilom. Zamislite da imate takav luksuz. Lepa Brena u svojoj garaži ima Jaguar, dva Mercedesova džipa i jedan Ford. Ona je suvlasnica s Bobom, vlasnikom I Bentleyja, RS 3 Audija, Mercedesa S-500, kojeg inače vozi sin Lijepe Brene.
Seka Aleksić za rođendan je od supruga Veljka dobila i Mercedes SLK AMG koji inače vrijedi 120 tisuća eura, a trenutno imaju bijeli SUV GL AMG koji je inače takve vrijednosti na tržištu. Što mislite o svim tim svojstvima, želite li jednog dana imati ovakav vozni park ili nikada niste bili veliki ljubitelj automobila? Javite nam se u komentarima.

Kad vidite šta estradne zvijezde voze, neće vam dobro biti – Lepa Brena ima auto za svaku priliku, a Draganin vozni park iznosi 3,5 miliona eura ¨!! Kad vidite šta estradne zvijezde voze, neće vam dobro biti – Lepa Brena ima auto za svaku priliku, a Draganin vozni park iznosi 3,5 miliona eura ¨!! Reviewed by Admin on siječnja 05, 2020 Rating: 5

Nema komentara:

Pokreće Blogger.