Kost i koža – ima li šta da jede, pitali su se nekad, a kad se sinoć pojavila nisu mogli skinuti pogled sa nje: Anđelina Džoli zasjenila...

Slavna glumica Angelina Jolie ponovno tumači lik zlog Grdana u drugom dijelu filma Grdan – Gospodarica zla, Disneyevoj baki koja je lutala svijetom i prekrivala gledatelje ekranima.
Lijepa Angelina blistala je u srebrnoj haljini koju je u četvrtak nosila na premijeri filma u Japanu. Lijepa glumica pojavila se na crvenom tepihu sa sinom Medoksom (18) i kćerkom Zaharom (14) i za premijeru filma odabrala srebrnu haljinu Ralph & Russo.
Izgledala je fantastično u ovoj haljini, što je bilo posebno upečatljivo kada je stajala ispred zelene pozadine kako bi pozirala fotografima jer je u suprotnom predstavljala svoj zli lik iz filma. Zapanjujuća glumica ovaj put nije izgledala suviše mršavo kad su je zvali koža i koža, a kad joj je rečeno da pojede više od jabuke cijeli dan, savršeno je naglasila svoj lik ovom impresivnom, elegantnom haljinom zahvaljujući slojevima rese.
Gornji dio koji joj je po cijelom vratu vrtio naglašavao je ramena i ruke.
Lijepa glumica nije imala toliko šminke kao nekada, a bila je sve u smeđim nijansama, odlučivši se za jednostavnu frizuru. Haljinu je kombinovala u srebrne cipele, a nije skidala osmijeh s lica. Sve što je nosila bio je nakit.

Kost i koža – ima li šta da jede, pitali su se nekad, a kad se sinoć pojavila nisu mogli skinuti pogled sa nje: Anđelina Džoli zasjenila... Kost i koža – ima li šta da jede, pitali su se nekad, a kad se sinoć pojavila nisu mogli skinuti pogled sa nje: Anđelina Džoli zasjenila... Reviewed by Admin on siječnja 03, 2020 Rating: 5

Nema komentara:

Pokreće Blogger.