Nakon 18 spontanih pobačaja, ova žena je postala majka u 48. godini, kad vidite njenog sina suze će vas obliti (Video) !!

Ovo je zaista nevjerojatna priča za čitanje. Priča o borbi jedne majke, nečijoj kaši, željama i borbama za dijete. I čim pročitate suze će vam doći na oči. Ovo je zaista fenomenalno.
Mark i Loiuse, bračni par, upoznali su se 1999. godine i oboje su tada željeli osnovati obitelj, ali nisu uspjeli. Ovaj bračni par iz Engleske pokušava ostvariti tu želju još od 32 godine Loiuse, ali bez uspjeha, borba je bila ovdje …
Mark i ona pokušavaju dobiti bebe od svoje 32 godine. Oni su pretrpjeli 18 pobačaja i potrošili su 80.000 funti na umjetnu oplodnju, ali sve je to vrijedilo i on shvaća da svaki put kad pogleda sina Williama. Nije toliko mlada kao nekada i potrebno je neko vrijeme da ga uhvati oko kuće, ali isplatilo se. Presretni su ”, kaže novopečena mama u 48. godini.
Nema tuge koja se može usporediti s gubitkom željenog i voljenog djeteta, svi njihovi snovi i nade su slomljeni. I oni su pokušali davatelja jaja, ali nije uspjelo, kaže jedna koja se podvrgla potrebnim terapijama i dovela svog sina Williama na svijet nakon 38 tjedana. Ova majka opisuje osjećaj koji je najprije držala u naručju svog sina kao “nevjerojatno iskustvo”, vidno sretnu jer je napokon uspjela postati majka.
“Kad joj ga je kirurg dao, nije mogla vjerovati, nije mogla vjerovati da je tako sretna. Bilo je divno, kao da je osvojila 100 lutrija. ”

Nakon 18 spontanih pobačaja, ova žena je postala majka u 48. godini, kad vidite njenog sina suze će vas obliti (Video) !! Nakon 18 spontanih pobačaja, ova žena je postala majka u 48. godini, kad vidite njenog sina suze će vas obliti (Video) !! Reviewed by Admin on siječnja 04, 2020 Rating: 5

Nema komentara:

Pokreće Blogger.