Tvrdi da nije imala operacija, sad isplivale jezive slike – Dragana neprepoznatljiva, tek da joj zube vidite !!

U slučaju Dragane Mirković, raspravlja se često oko toga da li je imala korekcija na sebi, odnosno da li je radila kozmetičke operacije. Jeste li se ikada zapitali nešto takvo?
Iako o svojim operacijama govori, pjevačica tvrdi da je za njen izgled odgovorna radi majke prirode.
Ja se kao žena ne opterećujem time uopšte, pošto su godine za mene samo broj, a i dalje se osjećam kao djevojčica, ne mogu ljubomorne duše shvatiti, šta ću im ja… ponosna sam na svoje godine, i na pomoć plastičnih hirurga.
Inače, Dragana je odrasla u šestočlanoj porodici u Kasidolu, mjesto koje se nalazi kraj Požarevca. Muzikom se počela baviti zbog svog djeda Dragutina, kojeg je slušala dok je harmoniku svirao. U dobi od pet godina, svoju prvu pjesmu je naučila SOKOLOVA DJEVOJČCIA ZULUM JE.
A njen muzički talenat je jako brzo uočen.
Inače, Dragana je jedno vrijeme bila članica Južnog Vetra, imala je tad koncerte širom Jugoslavije, a pjevala je nekad i pred rekordnih 11 hiljada ljudi koji su bili na koncertu na Tašmajdanu.

Tvrdi da nije imala operacija, sad isplivale jezive slike – Dragana neprepoznatljiva, tek da joj zube vidite !! Tvrdi da nije imala operacija, sad isplivale jezive slike – Dragana neprepoznatljiva, tek da joj zube vidite !! Reviewed by Admin on siječnja 04, 2020 Rating: 5

Nema komentara:

Pokreće Blogger.