(VIDEO) UŽAS! Pogledajte kako izgleda skrovište u kojem je Malčanski berberin skrivao otetu djevojčicu!

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije objavilo je video snimak skrovišta u Orešcu, za koje se smatra da je osumnjičeni Ninoslav Jovanović koristio da sakrije otetu djevojčicu iz Niša Moniku Karimanović (12).
Ošišana kosa za koju se sumnja da pripada nestaloj dvanaestogodišnjoj Moniki pronađena je u štali pored kuće u kojoj je, prema do sada poznatim informacijama, Ninoslav Jovanović, poznatiji kao Malčanski berberin, odveo djevojčicu.
Kako saznajemo, u kući, koja inače pripada Goranu Bogdanoviću, ocu supruge brata Ninoslava Jovanovića, pronađeni su brojni tragovi koji ukazuju da je Jovanović boravio u njoj.
Potraga za Jovanovićem intenzivno traje. On je osumnjičen da je povezan sa nestankom dvanaestogodišnje Monike Karimanović kojoj se svaki trag izgubio prije pet dana, 20. decembra, i to rano ujutru kada je išla ka školi. kurir.rs
Source: http://balkanskamuzika.com/

(VIDEO) UŽAS! Pogledajte kako izgleda skrovište u kojem je Malčanski berberin skrivao otetu djevojčicu! (VIDEO) UŽAS! Pogledajte kako izgleda skrovište u kojem je Malčanski berberin skrivao otetu djevojčicu! Reviewed by Admin on siječnja 06, 2020 Rating: 5

Nema komentara:

Pokreće Blogger.