Boris Novković je prije 8 mjeseci dobio kćerku sa 25 godina mlađom STUDENTICOM: Dao joj je ime od DVA SLOVA, a sad je konačno i pokazao !!

Pjevač Boris Novković (52) lani je po treći put postao otac. Nakon dva sina koja je dobila u posljednjem braku, Iris rodila je kćer Si u travnju prošle godine.
U novogodišnjoj noći Novković je objavio fotografiju s 25-godišnjom partnerkom i osmomjesečnom kćeri.
“Želimo da ljubav sja kroz vas sve ove godine, jer sve polazi od ljubavi i vraća se njoj. Kada volite bezuvjetno, tada energija zdravlja, sreće i uspjeha zauvijek sjaji na vašem putu. Sretna 2020.”, rekao je Novković.
Podsjetimo, Boris Novković iza sebe ima tri braka – onaj s Bojanom Gregorićem Vejzovićem, Lucijom Matić i Ines Katić, te ima dva sina. Iris je 25-godišnja studentica koja radi kao manekenka, a bila je i druga pobjednica na izborima za Miss Zagreba.
Boris Novković (rođen 25. prosinca 1967.) hrvatski je pop-rock pjevač.
Rođen je u Sarajevu, SR Bosna i Hercegovina, SFR Jugoslavija. Zanimanje za glazbenu karijeru njegovalo je obiteljsko porijeklo, majka koja je predavala glazbu i otac Đorđe Novković koji je bio vodeći hrvatski tekstopisac i glazbeni menadžer.
1990. usko je propustio priliku da predstavlja Jugoslaviju na Pesmi Eurovizije s pjesmom “Dajana”, ali njegov drugi plasman u nacionalnom predizboru umjesto toga osigurao mu je mjesto na Međunarodnom festivalu u Kuala Lumpuru. Do 2003. godine slijedilo je još sedam albuma, kao i dvije kompozicije “best of”, ali nekoliko pjesama uspjelo je uskladiti popularnost s prvim.
2005. godine, petnaest godina nakon skoro promašaja u izboru Jugoslavije, Novković je stekao pravo zastupati sada neovisnu Hrvatsku na Pjesmi Eurovizije. Svoju pjesmu “Vukovi umiru sami” izveo je zajedno s članovima ansambla Lado. Da bi 5. ožujka 2005. pobijedili u dosadašnjem izboru Dore, morali su pobijediti niz bivših predstavnika Eurovizije, uključujući Magazin, Danijela Martinovića, Vesnu Pisarović i Gorana Karana.

Boris Novković je prije 8 mjeseci dobio kćerku sa 25 godina mlađom STUDENTICOM: Dao joj je ime od DVA SLOVA, a sad je konačno i pokazao !! Boris Novković je prije 8 mjeseci dobio kćerku sa 25 godina mlađom STUDENTICOM: Dao joj je ime od DVA SLOVA, a sad je konačno i pokazao !! Reviewed by Admin on siječnja 04, 2020 Rating: 5

Nema komentara:

Pokreće Blogger.