Viki Miljković doživjela pravu dramu usred noći, njen sin je zapomagao, nije mogao da ustane – hitno su ga odveli ljekaru, teško vijesti je za njih imao !!

Viki Miljković i njen suprug Dragan Tasković Taske preživjeli su pravu dramu kad je jednog tada sedmogodišnji sin jednog jutra ostao paraliziran. Kad se zdravlje Andreja Taškovića pogoršalo, nije mogao stajati na nogama, jer su mu noge bile stegnute, a potkoljenice su bile tvrde poput stijene, rekao je tada pjevač.
– Andrej je nekoliko dana imao temperaturu koje nismo mogli skinuti sa sirupima, kupkama, rakijama … Nisu pomogli nikakvi službeni lijekovi ni bap. Otišli smo liječniku, napravili pretrage krvi i to je trajalo nekoliko dana, a onda se temperatura spustila i bila je prva noć da je Andrej spavao normalno. Taman kad sam pomislila da je sve gotovo, probudio me njegov krik: Stalno je govorio da se ne može vratiti na noge. Ti su trenuci bili stravični – nije se više ponovilo! Rekla je Viki u intervjuu za časopis.
Kako je navela, odmah joj je bilo jasno da se radi o mišićnom grču, ali nije mogla razumjeti zašto se to događa u oba donja ekstremiteta. Srećom, analiza je pokazala da virusi divljaju u tijelu djeteta, a njihova vrijednost povećana je 30 do 40 puta koliko je dopušteno.

Viki Miljković doživjela pravu dramu usred noći, njen sin je zapomagao, nije mogao da ustane – hitno su ga odveli ljekaru, teško vijesti je za njih imao !! Viki Miljković doživjela pravu dramu usred noći, njen sin je zapomagao, nije mogao da ustane – hitno su ga odveli ljekaru, teško vijesti je za njih imao !! Reviewed by Admin on siječnja 03, 2020 Rating: 5

Nema komentara:

Pokreće Blogger.