Vojvotkina Megan Markle pomogla Srbinu da napravi fotografiju sa svojom djevojkom: Sama im prišla, a par nekoliko minuta bio van sebe- Hari sve to gledao sa strane i umirao od smijeha !!

Vojvotkinja Megan Markle pokazala je, otkad je postala dio britanske kraljevske obitelji, da se ne drži baš silnih pravila koja postoje u ovoj obitelji, posebno kad je riječ o javnom nastupu. Megan i dalje uživa u druženju s ljudima, uspostavljanju kontakata s njima i šali se s njima, a ovo je nedavni slučaj koji se sada piše širom svijeta.
Asmina Kantorović i njen dečko Ilija Pavlović željeli su se fotografirati ispred prekrasnog krajolika u regionalnom parku Vancouver. Nekoliko puta pokušavali su napraviti najbolje moguće selfieje, a nisu imali pojma da će u jednom trenutku vojvotkinja Megan doći i pružiti im ruku. Naime, princ Harry i Megan šetali su okolom, s glumicom Abigail Spencer koja je glumila u popularnoj seriji Suits s Megan.
“Nisam mogao vjerovati. Pogledao sam u stranu i ugledao princa Harryja. Pogledao sam s lijeva na desno i pitao se – da li se to zaista događa “, rekla je Asimina stranim medijima, dodajući da im je Megan prišla i pitala ih može li pomoći, jer je vidjela koliko pokušava pomoći napravila štap što je moguće boljim selfijima, a Asimina je novinarima rekla kakva je njezina reakcija na vojvotkinje pitanje:
“U tom trenutku jedino što mi je palo na pamet bilo je – toliko selfie štapa može učiniti”, kako bi se Megan nasmijala i rekla im da će tada svi morati malo više raditi. a Harry im je dao smijeh: “Samo bez pritiska.” Na kraju je Megan osobno povela ovaj sretni par tri puta, a zatim poželjela jedno drugom sretne blagdane i razdvojila se.
Vojvotkina Megan Markle pomogla Srbinu da napravi fotografiju sa svojom djevojkom: Sama im prišla, a par nekoliko minuta bio van sebe- Hari sve to gledao sa strane i umirao od smijeha !! Vojvotkina Megan Markle pomogla Srbinu da napravi fotografiju sa svojom djevojkom: Sama im prišla, a par nekoliko minuta bio van sebe- Hari sve to gledao sa strane i umirao od smijeha !! Reviewed by Admin on siječnja 05, 2020 Rating: 5

Nema komentara:

Pokreće Blogger.