SPREMITE SE ZA LEDENE DANE, OČEKUJE NAS SNJEŽNI PERIOD: Ovakav minus se ne pamti, a evo kada stiže PRAVI VREMENSKI PREOKRET!

U Srbiji se danas očekuje oblačno vreme, mestimično sa slabim snegom, uz umeren i jak severozapadni vetar, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.
U Beogradu će ujutru biti oblačno vrijeme s kišom i susnježicom, u višim dijelovima grada i sa slabim snijegom. Tokom dana se očekuje promjenljivo oblačno i vjetrovito vrijeme, povremeno s kratkotrajnom kišom i susnježicom ili snijegom.
Duvaće umjeren i jak severozapadni vjetar, koji će krajem dana oslabiti.
Jutarnja temperatura biće oko jedan, najviša dnevna oko četiri stepena.
Narednih dana očekuju se hladna jutra, sa slabim i umjerenim mrazem i maglom mejstimično, a tokom dana malo i umjereno oblačno, s dužim sunčanim periodima i suho vreme, uz postepeni porast dnevnih temperatura, posebno u drugoj polovini sedmice.
Za Badnji dan i Božić biće suho sa sunčanim intervalima, u jutarnjim satima očekuje se slab mraz, a dnevna temperatura biće između tri i sedam stepeni.
  • U drugom dijelu naredne sedmice očekuju se prolazna naoblačenja sa kratkotrajnom kišom i snijegom, ali se ne očekuju veće padavine poslije čega će ponovo uslijediti suh period – kaže meteorolog Sovilj.
Do kraja januara prognoziraju se temperature oko ili malo iznad prosječnih vrijednosti za ovo doba godine. Srednja maksimalna temperatura biće stepen do dva iznad prosjeka, pogotovo u drugoj polovini januara, imajući u vidu da su prosječne temperature između jedan i četiri stepena na nivou Srbije.

SPREMITE SE ZA LEDENE DANE, OČEKUJE NAS SNJEŽNI PERIOD: Ovakav minus se ne pamti, a evo kada stiže PRAVI VREMENSKI PREOKRET! SPREMITE SE ZA LEDENE DANE, OČEKUJE NAS SNJEŽNI PERIOD: Ovakav minus se ne pamti, a evo kada stiže PRAVI VREMENSKI PREOKRET! Reviewed by Admin on siječnja 05, 2020 Rating: 5

Nema komentara:

Pokreće Blogger.