Bio je miljenik Šabana Šaulića, sad se prijavio na Zvezde Granda ponovo – ostali su u nevjerici svi koga je dobio za mentora – šta je ovo?

Prošle subote kada je u pitanju emisija Zvezda Granda bio je izuzetno zanimljiv, a vidljivo je da u svakoj novoj emisiji imamo kvalitetnije natjecatelje, pa se u posljednjoj emisiji pojavio natjecatelj koji je jednostavno oduševio žiri. Zove se Velid Handžić, ima 23 godine i dolazi iz Kaknja, Bosne i Hercegovine. Ovo je njegovo novo pojavljivanje u showu, kao što je bio i u njemu prije nekoliko godina, a voditelj Voja Nedeljković izjavio je na početku svog nastupa da se Velid pomalo umorio od posljednjeg puta.
U konkurenciju se predstavio pjesmama Mileta Kitića „Kraljica trotoara“ i „Majka“ Darka Lazića, nakon njegovog nastupa bilo bi samo jedno „da“ od Viki Miljković koja je ostalim članovima žirija rekla da Velid ubija od pjevanja i da nije razumjela kako to drugi nisu čuli, a nakon svega, potvrdila je svoj glas Velidu
Tada je Saša Popović otkrio da je Velid bio favorit pokojnog Šabana Šaulića na prethodnim takmičenjima, Viki je zamjerila Bosancu što uopće nije slušao natjecatelja i stalno komentirao koliko se udebljao, na što je Bosanac rekao da nije istina, ali prema njemu Velid je pjevao puno bolje prije nekoliko godina. Na kraju je Viki ostala posvećena tome da ga prihvati kao svog kandidata, a obećala je Velidu dobar i sjajan posao, te da će u sljedećem krugu pokazati ostalim kolegama koliko je pogriješila u vezi s njim.

Bio je miljenik Šabana Šaulića, sad se prijavio na Zvezde Granda ponovo – ostali su u nevjerici svi koga je dobio za mentora – šta je ovo? Bio je miljenik Šabana Šaulića, sad se prijavio na Zvezde Granda ponovo – ostali su u nevjerici svi koga je dobio za mentora – šta je ovo? Reviewed by Admin on siječnja 03, 2020 Rating: 5

Nema komentara:

Pokreće Blogger.